Zeiss

"Seeing beyond"!

Glas

Het goed functioneren van uw zintuigen zorgt voor een betere levenskwaliteit. Om die reden draagt Azami zorg voor één van de belangrijkste zintuigen; uw ogen. Graag informeren wij u over de verschillende typen glazen. Zo kunt u zelf bepalen hoe u, op elk moment van de dag, het beste uit uw zicht kunt halen.

Unifocaal

Met unifocale brillenglazen ziet u veraf óf dichtbij weer scherp. Deze glazen corrigeren op één sterkte en worden gebruikt om verziendheid (u kunt  dichtbij  niet scherp zien) of bijziendheid ( u kunt in de verte niet scherp zien) te verhelpen. 

Lees meer

Multifocaal

Multifocaal houdt in dat er meerdere sterktes verwerkt zijn in het glas. Het bovenste gedeelte voor de verte en het onderste gedeelte om te lezen. Met multifocaal glas ziet u geen leesgedeelte wat het geheel fraaier maakt. Met multifocale glazen ziet u op alle afstanden even scherp zonder hinderlijke overgangen. 

Lees meer

Nanofocaal

Met nanofocale glazen krijgt u, net als bij HD beeld, een HD zicht. Door de aanpassing van nanofocaal brillenglas is het nu mogelijk om scherper te zien dan ooit tevoren. Deze glazen worden door middel van een bepaalde freestechniek op Nanotechnologie geslepen, waardoor de vertekening die altijd aanwezig is in het glas, sterk gereduceerd wordt. 

Lees meer

Computerglas

Computerglas is speciaal ontwikkeld voor dichtbij en tussenafstanden. U ziet hiermee scherp tot 120 cm en de glazen hebben het voordeel dat ze een breed zicht bieden. Dit merkt u goed bij het kijken naar het computerscherm. U kunt moeiteloos switchen tussen kijken naar uw toetsenbord, beeldscherm of omgeving.

Lees meer

Zonneglas

Zonneglazen beschermen uw ogen maximaal tegen schadelijke UV-stralen en scherp zonlicht. Door het zonlicht worden uw oogcellen beschadigd, waardoor deze zich constant moeten vernieuwen. Daarnaast kan het hoornvlies snel gaan zweren na blootstelling aan UV-straling. Een zonnebril met goede zonneglazen is daarom erg belangrijk.

Lees meer