Zonneglas

 Zonneglazen beschermen uw ogen maximaal tegen schadelijke UV-stralen en scherp zonlicht. Door het zonlicht worden uw oogcellen beschadigd, waardoor deze zich constant moeten vernieuwen. Dit proces is echter niet eindeloos; de capaciteit om zich te herstellen is beperkt. Daarnaast kan het hoornvlies snel gaan zweren na onbeschermde blootstelling aan UV-straling. UV-straling kan uw ogen dus onherstelbare schade toebrengen. Een zonnebril met goede zonneglazen is daarom erg belangrijk. Niet alleen in de zomer, maar ook op het water, tijdens het sporten of zelfs op wintersport. 

Er zijn dan ook verschillen typen zonneglazen voor verschillende situaties. Er wordt steeds valer gekozen voor een zonnebril op sterkte. Echter maakt nog niet iedereen gebruik van Crizal zonneglazen, die gebaseerd zijn op Nanotechnologie. Crizal beschermt de ogen optimaal tegen schadelijke UV-straling en de glazen tegen vuil, vet en krassen. Hierdoor bieden Crizal zonneglazen voor optimaal kijkcomfort, meer veiligheid en een enorm scherp zicht.  

Wilt u uw ogen echt het allerbeste bieden, Kies dan voor gepolariseerde glazen. Deze glazen zorgen voor een helder zicht, doordat het de schitteringen nagenoeg volledig wegnemen in iedere situatie. Tevens zorgen gepolariseerde glazen ervoor dat uw ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke Uv-straling én laten ze de kleuren perfect uitkomen.