Service & Garantie


Wij willen graag dat u lang plezier heeft van uw bril. Vandaar dat u hieronder onze onderhoud- en schoonmaaktips vindt. Mocht u pech hebben met uw bril dan geven wij graag service en coulance om uw plezier te verlengen.

Garantie op montuur en glazen
Op onze monturen geven wij 12 maanden garantie. Op de glascoating 24 maanden*

Service bij ongelukjes **
Gedurende 12 maanden na de aankoop van een brilmontuur en twee correctieglazen, krijgt u bij Azami de garantie dat, bij een ongelukje, het gebroken onderdeel eenmalig wordt vervangen volgens oorspronkelijk voorschrift, tegen 50% van de prijs.

VERVANGING BIJ 

diefstal **/***
Voor uw bril geldt 12 maanden waarborg, in geval van diefstal. Bij inlevering van het originele proces-verbaal, kunt u eenmalig een nieuw montuur en gelijkwaardige correctieglazen aanschaffen met max 50%  korting (en max. van 50% korting van de prijs van de originele bril).

Onderhoud- en schoonmaaktips
Monturen en glazen kunnen het beste worden gereinigd voor het slapen gaan. Hierdoor voorkomt u dat huidvet en -zuren op montuur en glazen inwerken. Gebruik voor het reinigen van een metalen of en kunststofmontuur ons “brillenbad”, of anders koud water en een eenvoudige, niet uitdrogende, handzeep. De bril drogen met het Azami microvezeldoekje of zachte katoenen doek die u alleen voor dit doel gebruikt. Voor onderweg kunt u ook het Azami microvezeldoekje gebruiken, maar wees voorzichtig. Eventuele stofdeeltjes kunnen het glas beschadigen. Bij teveel stof niet poetsen, want dan ontstaan er minuscule maar onherstelbare beschadigingen. Gebruik nooit een papieren tissue, ook dit geeft krassen.

N.B. – In geval van een montuur van buffelhoorn dient u het contact met water zoveel mogelijk te vermijden aangezien het hierdoor uitdroogt. U dient het montuur éénmaal in de maand met de bijgeleverde crème’s avonds licht in te smeren. De crème kunt u in de ochtend verwijderen met een doekje. Het is aan te raden om uw bril twee maal per jaar te laten nazien en bijstellen. Dit verhoogt het draagcomfort en de levensduur. Deze service is gratis.

* schade door foutieve reiniging valt buiten deze garantie.

** niet van toepassing indien het een speciale aanschafprijs betreft.

*** niet van toepassing in geval van 18 krt gouden brillen.

Contact

Azami & City Lens
BTWNo: NL8020.43.033.B01

Noordeinde 29
2514 GB Den Haag

070 346 78 05
info@azami.nl