Computerglas

 90% van alle brildragers zit dagelijks achter de computer. Een gewone leesbril lijkt dan een simpele oplossing voor uw leesprobleem. De leesafstand waarmee u met de bril scherp kunt zien is echter slechts beperkt. U kunt hiermee scherp zien tot 40 cm, hooguit voldoende om een boek te kunnen lezen. Een comfortabele werkplek vereist een optimaal zicht op alle afstanden, waardoor een leesbril niet volstaat.  

Computerglas is speciaal ontwikkeld voor dichtbij en tussenafstanden. U ziet hiermee scherp tot 120 cm en de glazen hebben het voordeel dat ze een breed zicht bieden. Dit merkt u goed bij het kijken naar het computerscherm. U kunt moeiteloos switchen tussen kijken naar uw toetsenbord, beeldscherm of omgeving. Bovendien blijft u, bij verschillende lichaamshoudingen een comfortabeler zicht houden, doordat uw natuurlijke hoofd- en lichaamshoudingen worden gerespecteerd.  

Zit u langer dan 5 uur per dag achter de computer en draagt u een Multifocale bril, is het raadzaam om daarnaast te kiezen voor een computerbril. Het computerwerk zal hierdoor minder inspannend zijn.