Contact


Bereikbaarheid van onze winkel

Komt u met de auto, houdt u er dan rekening mee dat in de straten rondom het Noordeinde een kort parkeren van maximaal twee uur geld.  Kort parkeren kan in de omliggende straten Noordeinde, Oranjestraat, Amaliastraat, Paleisstraat, Zeestraat, Plein 1813,  Mauritskade en Prinsessegracht. 

Voor houders van een geldige invalidenparkeerkaart zijn een aantal parkeerplaatsen op het Noordeinde gereserveerd. U vindt de plaatsen ter hoogte van Noordeinde 138. 

De parkeergarage Parking Parkstraat in de Oranjestraat en Parking Mauritskade onder het Hilton Hotel zijn het dichtst bij onze winkel.

UITRIJKAART  PARKING MAURITSKADE

Wanneer u parkeert in de parkeergarage onder het Hilton hotel, bieden wij u graag een uitrijkaart aan waarbij u 25 % korting ontvangt op de totale parkeerkosten.

OPENBAAR VERVOER

Wanneer u gebruik maakt van het openbaar vervoer, stoppen de bussen 22 en 24 en de tramlijnen 1, 15 en 16 op vijf minuten loopafstand van onze winkel.  Vanaf  de metrohalte het Spui is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze winkel.

Adres & Openingstijden

Noordeinde 29
2514 GB Den Haag
Tel: 070 346 7805

maandag                       : 12.00 - 17.30 uur
dinsdag t/m zaterdag :09.30 -  17.30 uur
donderdag                    : 09.30 - 20.00 uur
zondag                           : 12.00  - 17.00 uur 

Donderdag 13 mei zijn wij gesloten i.v.m. hemelvaartsdag

E-Mail ons

Contact

Ons team staat altijd voor u klaar. Op deze pagina vindt u de contactgegevens van Azami & City Lens en de bijbehorende openingstijden. U kunt ook altijd een kijkje nemen op onze Facebookpagina, ons Twitteraccount en onze Instagram. We reageren tijdens openingstijden op berichten via onze social media kanalen.  

The Royal Shopping district

Het Noordeinde,  High End shopping op een Koninklijke locatie.

Lees meer