Kevin van Lierop

"Na de mode academie heb ik de opleiding tot opticien afgerond. Deze kennis komt allemaal van pas bij het mooie optiekvak waar ik nu ruim 8 jaar werkzaam ben. Toen Azami op zoek was naar een bedrijfsleider twijfelde ik geen moment om in deze High-End zaak te gaan werken. Oogzorg is een belangrijk item in onze branche. De juiste kijkoplossing bieden aan onze klanten is wat ik het liefste doe.  En natuurlijk hoort daar ook een mooi montuur bij. Mijn favoriete merk is DITA Luxury Eyewear . Net als Azami staat DITA eyewear voor kwaliteit. DITA zoekt met zijn ontwerpen de grenzen op. Net als Azami is DITA een echte trendsetter."

Chanell da Thesta

"Inmiddels ben ik 12 jaar met veel plezier werkzaam in de optiek'. Azami & City Lens is een bijzondere winkel met prachtige niche merken. Dat zie je ook terug in onze klanten. Het leven is mooi en mijn drive is dan ook om onze klanten door middel van hun bril, daar waar zij voor staan, nog meer te versterken. Het credo: ”Delighted to be yourself ” van ons brilmerk Anne et Valentin spreekt mij daarom ook enorm aan. Het zal u dan ook niet verbazen dat "dit mijn favoriete brilmerk is. Mooi, subtiel uitbundig en geraffineerd. Dat is wat deze collectie voldoende in zich heeft. "

Kees Hokke

 "Mijn vakkennis in de optiek heb ik opgedaan in Rotterdam bij City Bril. Ik was dan ook direct enthousiast toen ik gevraagd werd om team Azami te versterken. Als volleerd opticien bevind ik mij graag in de meetruimte om de oogmetingen bij onze klanten te doen. Ook voor advies van het juiste montuur ga ik graag de uitdaging  aan.  Mijn favoriete brilmerk zijn de monturen van het merk Cutler and Gross. Dit merk maakt als geen ander nog stoere herenbrillen."  

Marlies Bolle

"Na diverse malen langs de etalage van Azami & City Lens te zijn gelopen, wist ik dat ik mijn carrière in de optiek hier wilde beginnen. De prachtige winkel en de mooie merk monturen geven een bijzondere dimensie aan mijn werk. Ik help de klanten graag in hun zoektocht naar een nieuwe bril. De combinatie met mijn werk bij de contactlenzen zorgt ervoor dat elke dag anders is. Mijn favoriete brillenmerk is : "Andy Wolf " het merk is een leuke combinatie van hip, stoer en vrouwelijk. "

Martijn van der Zwart

 " Mijn werkervaring in de optiek gaat al 12 jaar terug. Na het afronden van de optiek opleiding heb ik een aantal jaren samen gewerkt in Leiden met Kevin.  Toen er een functie vrij kwam bij Azami & City Lens was de beslissing snel genomen om in deze winkel te gaan werken. Een prachtige zaak om in te werken met de allernieuwste apparatuur en prachtige brillen. Mijn passie is vooral het maken van brillen in ons atelier. Waar wij uw glazen inslijpen en eventuele reparaties doen. Eén van mijn favoriete merken zijn de buffelhoornen brillen van Hoffmann.  Ze zijn zo kenmerkend door hun natuurlijke kleuren, de pasvorm en de klassieke modellen." 

Pien Scholten

"Styling is een van mijn grote passies. Bij Azami &  Citylens komt dit geheel tot zijn recht. Daarnaast ontwerp en maak ik graag sieraden van alles wat los en vast zit. Mijn oprechte interesse in kunst, cultuur en mensen dragen enorm bij aan het vinden van de juiste bril bij de juiste persoon. Mijn favoriete brilmerk zijn monturen van Suzy Glam, brillen van Nederlandse bodem ontworpen door Suzanne. Elk montuur is qua vorm en kleur zo organisch en uniek gemaakt. Daardoor is de bril net even anders, dat is precies wat ik zo mooi vind aan de monturen."