Kevin van Lierop

"Na de mode academie heb ik de opleiding tot opticien afgerond. Deze kennis komt allemaal van pas bij het mooie optiekvak waar ik nu ruim 13 jaar werkzaam ben. Toen Azami op zoek was naar een bedrijfsleider twijfelde ik geen moment om in deze High-End zaak te gaan werken. Oogzorg is een belangrijk item in onze branche. De juiste kijkoplossing bieden aan onze klanten is wat ik het liefste doe.  En natuurlijk hoort daar ook een mooi montuur bij. Mijn favoriete merk is Emmanuelle Khanh . Net als Azami staat dit mooie merk voor kwaliteit. Emmanuelle Khanh zoekt met haar kleurrijke ontwerpen de grenzen op. Net als Azami is "EK" een echte trendsetter."

Chanell da Thesta

"Inmiddels ben ik 16 jaar met veel plezier werkzaam in de optiek'. En sinds mei 2019 mag ik mijzelf opticien noemen.  Azami & City Lens is een bijzondere winkel met prachtige niche merken. Dat zie je ook terug in onze klanten. Het leven is mooi en mijn drive is dan ook om onze klanten door middel van hun bril, daar waar zij voor staan, nog meer te versterken. Een van mijn favoriete merken is: " Cutler and Gross" uit Londen. Wat een stoere vormen in heren-  en damesbrillen zijn dit. Stevige monturen in prachtige kleuren.  Een Cutler en Gross montuur is iconisch, mooi afgewerkt en geraffineerd. Kom gerust langs om te kijken naar onze mooie monturen en zonnebrillen.

Martijn van de Zwart

 " Mijn werkervaring in de optiek gaat al 14 jaar terug. Na het afronden van de optiek opleiding heb ik een aantal jaren samen gewerkt in Leiden met Kevin.  Toen er een functie vrij kwam bij Azami & City Lens was de beslissing snel genomen om in deze winkel te gaan werken. Een prachtige zaak om in te werken met de allernieuwste apparatuur en prachtige brillen. Mijn passie is vooral het maken van brillen in ons atelier. Waar wij uw glazen inslijpen en eventuele reparaties doen. Eén van mijn favoriete merken zijn de buffelhoornen brillen van Hoffmann.  Ze zijn zo kenmerkend door hun natuurlijke kleuren, de pasvorm en de klassieke modellen."   

Maria Fernandes Rodrigues

"Na drie jaar werkzaam geweest te zijn in diverse optiekzaken, heb ik mijn favoriete werkplek gevonden. Azami & City Lens is voor mij èèn van de mooiste winkels die ik ken. Door de prettige werksfeer en de mooie niche brillenmerken voelde ik mij meteen thuis. Ik ben dan ook het liefst op de winkelvloer, om klanten te begeleiden en te adviseren op weg naar hun nieuwe look. Mijn favoriete brillenmerk is : ”Lindberg, het innovatieve Deense minimalistische design is zo prachtig. Ik laat u graag de verschillende modellen zien”  

Ryan Zaidi

Net als Kevin heb ik ook de mode academie gedaan en is mode en styling mijn passie. Bij Azami kom ik helemaal tot mijn recht. Brillen = Mode! En wat hebben we veel mooie design merken bij Azami & City Lens. Mijn favoriete merk is:  "Cartier Eyewear " het customizen van de glazen naar een juiste vorm, het zoeken naar de perfecte kleur van de glazen en de verschillende slijptechnieken maken dit luxe brillenmerk heel veelzijdig. Ik hoor vaak dat mijn enthousiasme aanstekelijk is. Ik zie u graag om u te adviseren en te helpen op zoek naar het juiste montuur met de beste kijkoplossing.

Pien Scholten

"Styling is een van mijn grote passies. Bij Azami &  Citylens komt dit geheel tot zijn recht. Daarnaast ontwerp en maak ik graag sieraden van alles wat los en vast zit. Mijn oprechte interesse in kunst, cultuur en mensen draagt enorm bij aan het vinden van de juiste bril bij de juiste persoon. Mijn favoriete brilmerk zijn monturen van Suzy Glam, brillen van Nederlandse bodem ontworpen door Suzanne. Elk montuur is qua vorm en kleur zo organisch en uniek gemaakt. Daardoor is de bril net even anders, dat is precies wat ik zo mooi vind aan de monturen."

Marlies Venema

In mijn werk als opticien heb ik ik met veel plezier gewerkt bij onze toenmalige vestiging City Bril Den Haag. Toen het filiaal verhuisde naar het Noordeinde heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid bij onze vestiging in Rotterdam. Hier werk ik een aantal dagen in de week. Na een paar keer bij Azami werkzaam te zijn geweest, gaven zij aan, in de weekenden nog een enthousiaste medewerker te kunnen gebruiken. Daar hoefde ik geen twee keer over na te denken. Het is leuk om in de twee verschillende winkels mijn ervaring in de optiek uit te breiden. Mijn favoriete merk is:  "Andy Wolf " de brillen zijn een leuke combinatie van hip, stoer en vrouwelijk. "