Optometrisch centrum

Bij Azami & City Lens vindt u boven een optometrisch centrum met 3 meetruimtes, optometristen en een breed assortiment aan contactlenzen.

City Lens - Beleef meer

Al ruim 40 jaar een begrip en dé specialist op het gebied van contactlenzen. Bezoek de website voor meer informatie over City Lens. 

Azami & City Lens

“Professioneel, vooraanstaand én beter dan ooit!” 

Onlangs hebben Azami en City Lens de krachten gebundeld en zijn zij met recht de meest professionele, vooraanstaande en beste optiekzaak van Den Haag te noemen. Op Noordeinde 29 vindt u nu álles op het gebied van: unieke design monturen, contactlenzen en optimale oogzorg. 

In de vernieuwde optiekzaak Azami & City Lens is een optometrisch centrum gerealiseerd met 3 meetruimtes, contactlensspecialisten, optometristen en een breed assortiment aan contactlenzen. Dat iedere klant uniek is, weten ook de professionals van City Lens; de grootste contactlensspecialist van Europa. Met hun jarenlange ervaring blinken de enthousiaste contactlensspecialisten en optometristen van City Lens uit in vakbekwaamheid en inlevingsvermogen. De High Tech meetapparatuur van City Lens vormt de basis voor elke lens die aangemeten wordt. 

City Lens laat uw ogen graag optimaal functioneren. Met een groot aanbod van contactlenzen van meer dan 100 verschillende soorten, waarvan het merendeel op voorraad is, zorgt City Lens al jaren voor een optimale service voor een betaalbare prijs. City Lens zorgt ervoor dat uw ogen zich comfortabel voelen en hun gezondheid voorop staat. Ondanks de vernieuwing en omvang is één ding niet veranderd; bij ons staat persoonlijke aandacht voor u altijd centraal.
 

Contactgegevens City Lens Den Haag

Telefoon: 070- 3640000
E-mail    : denhaag@citylens.nl