Optometrisch centrum

Bij Azami & City Lens vindt u boven een optometrisch centrum met 3 meetruimtes, optometristen en een breed assortiment aan contactlenzen.

City Lens - Beleef meer

Al ruim 40 jaar een begrip en dé specialist op het gebied van contactlenzen. Bezoek de website voor meer informatie over City Lens. 

Corona maatregelen

"U volgt ongetwijfeld de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus in Nederland en de maatregelen die hiervoor genomen worden.  De veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit.   Wij dragen ter bescherming van u een mondkapje en stellen het op prijs wanneer u deze ook voor ons wilt dragen.  Wij vragen u ook: 

bij binnenkomst uw handen te desinfecteren
1.5 meter afstand
te houden van elkaar en van onze medewerkers.

Komt u zoveel mogelijk alleen. Bezoekt u onze winkel NIET  bij de volgende gezondheidsklachten:   

- verkoudheid /loopneus/ keelpijn
· bij verhoogde temperatuur
· wanneer er in uw directe omgeving deze klachten voordoen   

Wij werken op afspraak en voeren de oogmeting uit op gepaste afstand. Wij voorzien u graag van een nieuwe bril en of zonnebril met een passend stijladvies. U kunt uiteraard ook bij ons binnen lopen. Wanneer er echter afspraken staan gepland, kan het zo zijn dat u even moet wachten. Wij laten namelijk maar een beperkt aantal klanten tegelijkertijd toe om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen.   Wij danken u voor uw begrip in deze bijzondere tijd. Pas goed op u zelf en de mensen om u heen!"