Bijan Azami

Met 34 jaar optiek-ervaring, waarvan 13 jaar Azami Optiek in Den Haag, is het mijn persoonlijke missie de innerlijke schoonheid van de klant te vangen in een bril. Hoe beter de bril in harmonie is met de buitenkant én de binnenkant van de persoon, des te ‘mooier’ hij of zij straalt. Mijn favoriete brildrager is Gandhi.

Chanell da Thesta

Inmiddels 10 jaar met veel plezier werkzaam in de optiek waarvan èèn jaar bij Azami. Azami is een bijzondere winkel met prachtige niche merken. Dat zie je ook terug in onze klanten. Het leven is mooi en mijn drive is dan ook om onze klanten door middel van hun bril, daar waar zij voor staan, nog meer te versterken. Het credo: ”Delighted to be yourself ” van ons brilmerk Anne et Valentin spreekt mij daarom ook enorm aan. Mijn favoriete brildrager is Johnny Depp!

Tamar Azami

Laat je zien wie je bent, dan vind ik de juiste bril. Ik ben zeer geïnteresseerd in wat mensen beweegt en pas dat graag toe in het vak. Nu al ruim 11 jaar in de optiek werkzaam en vanaf het begin bij Azami. Mijn favoriete brildrager is Jack Nicholson.

Chewar Hassan

Ik ben in 2006 begonnen met mijn werkzaamheden in de optiek.
Inmiddels ben ik allround opticien en sinds begin 2016 werkzaam bij Azami.
Mijn drijfveren binnen de optiek zijn de klanten voorzien van de beste mogelijkheden op kijk gebied. Mijn favoriete brildrager is Daniel Craig.

Pien Scholten

Ik werk nu 7 jaar in de optiek bij Azami. Daarnaast ontwerp en maak ik graag sieraden van alles wat los en vast zit. Mijn oprechte interesse in kunst, cultuur en mensen dragen enorm bij aan het vinden van de juiste bril bij de juiste persoon. Mijn favoriete brildrager is Ray Charles.

Merve Gundogdu

Na mijn stageperiode bij Azami ben ik in 2015 afgestudeerd als allround opticien. Ik was hier nog niet zo lang toen Bijan Azami besloot om meer tijd aan Twobillioneyes te besteden. Het gevoel van de winkel, de klanten, de collectie en de leuke werksfeer hebben mij doen besluiten om mijn loopbaan voort te zetten bij Azami.

Cultuur is voor mij belangrijk. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn familie, vrienden en geniet ik van Turkse theatervoorstellingen . Ik zing ook graag liedjes in mijn moedertaal.

Mijn favoriete brildrager is Nana Mouskouri. Haar natuurlijke schoonheid in combinatie met de uitgesproken bril , zeker voor die tijd spreken mij dan ook aan.

De winkel

Azami bevindt zich op een unieke locatie schuin tegenover het Paleis Noordeinde in Den Haag. Zoals wij voor de klant op zoek gaan naar een bril die perfect aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid, reflecteert de winkel het karakter en de achtergrond van Azami. Een internationale uitstraling waar oosterse en westerse elementen samenkomen. Net als bij scherp zicht, is contrast het verbindend element. Rationele strakke lijnvoering samen met gevoel voor details zorgen voor een warme, hartelijke sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Ruwe, pure materialen zijn gecombineerd met fraai gestileerde afwerking en een open opzet. En de zes ramen geven de winkel een zeer transparant karakter en nodigen klanten van harte uit een kijkje te komen nemen in de wereld van Azami.